KanatSızZz_ŞeiTan
| Konu: SiLemiyorsan KaraLycKsiN Cuma Ocak 30, 2009 2:43 pm | |
| Sen benim için hem bir hiç hem de her şeysin� Giderken bıraktığın yara sonsuz bir acı bıraktı yüreğimde� ��sevseydin gitmezdin�gitseydin sevmezsin..�� Giderken bıraktığın yarayı ne başkası kapatabilir..nede sen� Hücrelerim paramparça kimi ölü kimi ölüm savaşında� Aynı yasamaya çalışmak gibi� Sensiz hayata alışmak gibi� Varlığında yokluğunda bir savaş aslında� Büyük bir savaş� Hiçbir zaman kazanamayacağım bir savaş� Vazgeçtim her şeyden..sevdan hariç� Ne yasamamın bir önemi var su anda nede gıdısının� Ne gelişini beklerim..nede beni sevmeni� Biz bizi bir hiçe harcadık� Geri dönmek kolay mı?bittik derken tekrar aşkım demek kolay mı? Her şeyden zor bebeğim� Çok zor� Şimdi arasan son kez sesini duymak için nelerimi vermezdim ki� Bu can yoluna feda� araya aylar girse de her seferinde dönmüştük birbirimize� bu kez çok farklı olacak biliyorum� geri dönüşümüz olsa silmezdik birbirimizi� daha doğrusu sen beni� ben seni silsem zaten uğruna bunca yas dökülmezdi� bunca acı çekilmezdi � ne var ki öğreniyorum artık
Silemiyorsan Karalıcaksın
| |
|
Gözde
| Konu: Geri: SiLemiyorsan KaraLycKsiN Cuma Şub. 06, 2009 8:39 pm | |
| teşekürler cnm bunları bzle paylaştığın için | |
|
KanatSızZz_ŞeiTan
| Konu: Geri: SiLemiyorsan KaraLycKsiN C.tesi Şub. 07, 2009 2:58 pm | |
| | |
|